Κύπελλο Γυναικών | "Με το κεφάλι ψηλά" αποχαιρέτησε ο Ηρόδοτος.

Όνειρο ήταν και πάει.Σε ένα μεγάλο ντέρμπι στην Αλικαρνασσό, εκεί όπου η ομάδα του Αλέξη Χριστοδούλου κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία , λύγισε στο τέλος του αγώνα με 68-71 με 6 συνεχόμενους πόντους της Κεχαγιά στο τέλος, ο Ιπποκράτης προκρίθηκε στους "8" του κυπέλλου Ελλάδας.



Η  Φωτιάδη με τρίποντο απελπισίας, πήγε να φέρει το ματς στα ίσα στην εκπνοή του αγώνα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες με σκορ 17-17.

Στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ιπποκράτης προηγήθηκε με 33-37, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα την Κω αύξησε την υπέρ της διαφορά στο +8 με αποτέλεσμα στη λήξη του να προηγηθεί με 48-56.

Παρόλα αυτά οι παίκτριες του Αλ. Χριστοδούλου έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει το ματς και έφτασε πολύ κοντά στο να το πετύχει όμως ο Ιπποκράτης πήρε τη νίκη πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 68-71.

Οι φίλοι της ομάδας του Ηροδότου, που γέμισαν την Αλικαρνασσό, επιβράβευσαν τα κορίτσια του Αλέξη για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, στις 13:00, γιατί οι διαιτητές της αναμέτρησης του Ηροδότου με τον Ιπποκράτη, αντί για το "Μελίνα Μερκούρη" του Ηρακλείου πήγαν σε αυτό του Ρεθύμνου.

Ηρόδοτος - Ιπποκράτης 68-71
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Φ.- Γρίβα

Δεκάλεπτα: 17-17, 33-37, 48-56, 68-71
Ηρόδοτος (Χριστοδούλου Αλ.): Γιαλιτάκη Α. 11(1), Γιαλιτάκη Μ. 18, Κοιλάδη, Δακανάλη, Μαθιουδάκη 9(1), Παπαϊωσήφ 6, Καρλάφτη 9, Φωτιάδη 15.
Ιπποκράτης Κω (Καπλανίδης): Χελιώτη 10, Ρασίντ 19, Πατμίου, Κεχαγιά 24, Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη 1, Ισκιόγλου 5(1), Κουφογιάννη 12.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.